Menu

Předkrmy
Pečené špekáčky na černém pivu v lehce pikantní zeleninové omáčce. Podáváme s čerstvým chlebem.235,-
Namíchaný tatarský biftek připravený na objednávku z pravé hovězí svíčkové. Podáváme s topinkami.345,-
Grilovaný marinovaný camembert se salátkem, brusinkovo-malinovou omáčkou a chlebem.205,-
Grilované špalíčky z paprikové klobásy. Podáváme s nakládanou okurkou, hořčicí, křenem a čerstvým chlebem.235,-
Do zlatova smažené kuřecí řízečky. Podáváme s nakládanou zeleninou.225,-
Polévky
Tradiční zelná polévka s klobásou, bramborami a zakysanou smetanou.135,-
Tradiční zelná polévka s klobásou, bramborami a zakysanou smetanou podávaná v čerstvě rozpečeném chlebu.195.-
Poctivá česnečka se sýrem, bramborami, slaninou a chlebovými krutony.125,-
Saláty
Klasický šopský salát - čerstvá rajčata, okurky a papriky s olivovým olejem a balkánským sýrem.155,-/255,-
Caesar salát - římský salát s domácím dresinkem, krutony a parmazánem. / S grilovaným kuřecím prsem.245,-/315,-
Všemi oblíbený zelný salát z bílého a červeného zelí.95.-
České Speciality
Do měkka pečené vepřové koleno, podáváme s nakládanou zeleninou, zelným salátem, hořčicí, křenem a čerstvým chlebem.625,-
Hovězí guláš z kližky dušený na pivu. Podáváme s cibulkou, feferonkou a domácím houskovým knedlíkem.385,-
Hovězí guláš z kližky dušený na pivu a podáván s cibulkou a feferonkou v rozpečeném chlebu445,-
Pečené kachní stehno, podáváme s červeným zelím, bramborovým a houskovým knedlíkem485,-
Do zlatova smažené kuřecí řízečky. Podáváme s domácím bramborovým salátem.355,-
Vepřo - knedlo - zelo. Do měkka pečená krkovička, s dušeným zelím, bramborovým a houskovým knedlíkem355,-
Do zlatova smažený camembert s křupavými hranolkami a domácí tatarskou omáčkou325,-
Svíčková hovězí pečeně na smetaně s variací domácích knedlíků a brusinkovým terčem.395,-
Velké Pohoštění
Talíře pro 4-6 osob
Staročeský Talíř - Pomalu pečené vepřové koleno, pečená kachní stehna, do měkka pečená krkovička, větříky na černém pivu, grilovaná zelenina, brambory Grenaille, dušené červené a bílé zelí, demi-glace omáčka a variace knedlíků.3799,-
Mixed Grill Talíř - Grilovaný špíz z marinované vepřové panenky, slaniny, kuřecích prsou a zeleniny, pomalu pečená vepřová žebírka, grilované špalíčky z paprikové klobásy, kuřecí prsa marinované ve vínu, medu a bylinkách, kuřecí řízečky, grilovaná zelenina, hranolky, brambory Grenaille, čerstvá zelenina, tatarská omáčka a bylinková majonéza.4299,-
Hlavní Chody
Grilovaný špíz z marinované vepřové panenky a kuřecích prsou, slaniny a zeleniny465,-
Grilované kuřecí prso s kůží marinované ve víne, medu a bylinkách, grilovaná zelenina, čerstvé pesto a bylinková majonéza.355,-
Steak z hovězí svíčkové. Podáváme se smetanovou pepřovou omáčkou s brandy a směsí salátových listů.725,-
Burger s trhaným vepřovým masem, omáčkou BBQ, sýrem cedar, smaženou cibulkou, listovým salátem a rajčaty v briošce, zelný salát.325,-
Do měkka pečená vepřová žebírka s omáčkou BBQ a zelným salátem.385,-
Dezerty
Čokoládový fondant s vanilkovou zmrzlinou155,-
Jablečný závin s vanilkovou zmrzlinou155,-
Zmrzlinový pohár s horkými malinami a šlehačkou135,-
Přílohy
Hranolky95,-
Brambory Grenaille95,-
Domácí bramborový salát125,-
Košík chleba75,-
Houskové a bramborové knedlíky75,-
Grilovaná zelenina95,-
Salátek z trhaných listů s medovo - hořčičným dresinkem95,-
Dušené zelí95,-
Zelný salátek95,-

Location:

jazyk webu

Skupinové rezervace

Už se nemůžeme dočkat, až uspořádáme vaši další skupinovou akci a nabídneme vám a vašim hostům vyjímečné zážitky.Kontaktujte nás na blackbear@beerrestaurant.cz a můžeme společně začít plánovat fantastický večírek.

Skupinové rezervace

Pokud hledáte tradiční český kulinářský zážitek pro větší skupinu, můžeme vám nabídnout soukromý salonek až pro 30 osob. Pro více informací nás prosím kontaktujte na emailovou adresu info@beerrestaurant.cz.

Pro rezervace větších skupin se prosím obraťte na naši sesterskou restauraci U Černého medvěda.